Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
KLAUS HOLSTING
Foto: KLAUS HOLSTING

Pizzadej rullet ud og fyldt med en ens pizzasovs. Et testpanel af smagere dømte 'kedelig konsistens' til flere hurtigblandede pizzadeje.

Fødevarer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Købedej til pizza dumper i test

Det kan være nemt at smække en pizza sammen med færdiglavet dej. Men et tjek viser, at kvaliteten forrringes, når det går for hurtigt.

Fødevarer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Og så er pizzaen væsentligt billigere, selv om det bedst kan betale sig at røre dejen sammen fra bunden af gær, mel, salt og vand.

Kampagnetilbud: Prøv 1, 2 eller 3 måneder for 299,-

Lige nu kan du i bestille et abonnement, der passer til dine læservaner til en særlig pris.

Læs mere

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden