0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Krydret chokolade er ikke god smag

Chokolade med salt, peber, chili eller hindbær vinder frem. Opfindsomt, men kun en ud af otte smager godt, viser et tjek.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
PETER HOVE OLESEN
Foto: PETER HOVE OLESEN

Chili, ingefær eller salt har gjort deres indtog i mørke chokolader. Desværre virker sammensætningerne kun i ganske få tilfælde i de otte chokolader, som tjek har smagstjekket.

Fødevarer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Fødevarer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Så klar er konklusionen fra dommerne efter en blindsmagning af otte chokolader.

Alle varianterne er en del af den populære bølge af chokolader i eksotiske smagsvarianter fra salt over chili til ingefær og røde bær. Men kun én vovet version af de mørke kakaobønner klarer sig nogenlunde gennem testen. Resten får verbale klø af de kritiske dommere.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu