0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Endelig noget SuperBest er gode til

Sure agurker er ikke lige sure, i det hele taget er de meget forskellige. Vi har smagt på seks mærker - og SuperBest vinder.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
RUNE PEDERSEN
Foto: RUNE PEDERSEN

De ligner hinanden, men under låget er der kæmpe forskel på drueagurkerne både hvad angår surhed, krydring og konsistens.

Fødevarer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Fødevarer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Den sure agurk er et fast element på frokostbordet som ledsager til ribbensteg og leverpostej og på middagsbrodet som en del af den saftige burger.

At det sure går så godt sammen med det fede svinekød, handler primært om kultur - vi er vant til, at de to smage komplimenterer hinanden, fastslår Michael René, der er adjunkt og fødevarekandidat ved Metropol Ernærings- og sundhedsuddannelserne (tidligere Suhr's Seminarium).

Politiken.dk i 3 måneder - kun 299 kr.

Læs hele artiklen nu

Køb abonnement

Annonce

Læs mere