Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
CLAUS BONNERUP
Foto: CLAUS BONNERUP

Peanuts fremkalder allergi hos mange, men her er ingrediensen i det mindste kendt, så man kan læse deklarationer og undgå den. Modificerede ingredienser skal til gengæld ikke deklareres.

Fødevarer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Ekspert: Hurtige fødevarer gør os allergiske

Fødevarestyrelsen ser nu på virksomhedernes ingredienslister.

Fødevarer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Moderne og såkaldt modificerede fødevarer er så uigennemskuelige i deres sammensætning, at de i stigende grad gør os allergiske. Eksperterne kan ikke finde ud af hvorfor.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden