0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

7-Eleven giver den franske hotdog kamp

7-Eleven lancerer en serie af middagsretter som kalvefrikassé, gullasch og coq au vin

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Sund fastfood. 7-Eleven er hoppet med på sundhedsbølgen og lancerer nu sunde gryderetter til hurtig madlavning.

Fødevarer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Fødevarer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Alt er »fuldstændig som hjemmelavet« ifølge kokken Frank Lantz, der laver retterne i sit cateringkøkken i Valby: ingen tilsætningsstoffer eller smagsforstærkere.

Sådan siger han om den nye retter i 7-Eleven. Retterne har ikke været frosset og har en holdbarhed på fire dage.

»Vi har en serie af nøglehulsmærkede sandwich, men vi manglede et aftensmåltid – noget vi ikke rigtig har dyrket«, siger Camilla Raffnsøe, markedschef hos Reitan Servicehandel Danmark, der ejer og driver 7-Eleven i Danmark.

Sunde hotdogs til hele landet
Frank Lantz har også stået bag kædens Delidogs, rustikke gourmethapsdogs med rug-, durum- eller speltflute, som kæden har testet i udvalgte butikker. Det har været en succes og kommer nu på landsplan.

»Lidt overraskende var det især de grove varianter, folk købte«, siger Raffnsøe.

Bliv en del af fællesskabet på Politiken

Det koster kun 1 kr., og de hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Prøv nu

Annonce

Læs mere