0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Farlige bakterier fundet i både frugt og grøntsager

Flere udenlandske grøntsager indeholder farlige bakterier, viser en ny rapport. Især babymajs er synderen.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
JENS DRESLING (Arkiv)
Foto: JENS DRESLING (Arkiv)

Husk. Alt skal skylles, og noget frugt og grønt bør få et kort opkog for at sikre, at man ikke får nogle grimme bakterier med, lyder rådet fra Fødevarestyrelsen.

Fødevarer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Fødevarer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Antallet af danskere, der får et maveonde efter at have spist grøntsager, er i vækst.

Det oplyser Fødevarestyrelsen, som i dag offentliggør en rapport over antallet af forurenet frugt og grønt de senere år.

I løbet af 2009 og 2010 foretog Fødevarestyrelsen godt 1.500 stikprøver fra grossister og importører, og her sporede man salmonellabakterier i et parti babymajs fra Thailand og høje niveauer af colibakterier i hver fjerde af de undersøgte 20 partier babymajs.

ritzau

Læs artiklen nu, og få Politiken i 30 dage

Få adgang til hele Politikens digitale univers nu for kun 1 kr.

Læs videre nu

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter