Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
FINN FRANDSEN (Arkiv)
Foto: FINN FRANDSEN (Arkiv)

Fedt. FDB har gennemgået fedtprocenten i fersk hakket oksekød, da det er en af de mest solgte typer kød og samtidig en kødtype med tydeligt mærket fedtprocent.

Fødevarer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Ny analyse: Fedtskat får os til at spise mere magert kød

Salget af det fedeste hakkede oksekød på 18-20 procent er dog uændret højt.

Fødevarer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

På mandag er det præcis et år siden, at den omdiskuterede fedtskat blev indført i Danmark.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden