0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Genial ostehøvl giver bedste skiver

Mange osteskærere og høvle massakrerer din ost i stedet for at skære fine skiver. En enkelt høvl er dog genial, viser et tjek.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Kåre Viemose
Foto: Kåre Viemose

En flot og ensartet osteskive til brødet er det ikke nemt at få, hvis osteskæreren eller ostehøvlen er noget skrammel. Læs med om dommerens bud på de bedste af slagsen.

Fødevarer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Fødevarer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Og det er trist, når man sætter pris på et velsmagende, godt, ordentligt og pænt stykke ost til sit brød.

Priserne svinger vildt - man kan betale fra cirka 30 kroner for en ostehøvl op til cirka 600 kroner for de mere moderigtige og avancerede af slagsen.

Bliv en del af fællesskabet på Politiken

Det koster kun 1 kr., og de hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Prøv nu

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter