Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
fødevarekritik. Danfortel i Grindsted får kritik for at påstå, at deres varer er under otte timer fra fersk tilstand til færdigt produkt..  Direktøren understreger, at den forkerte markedsføring ikke har stået på fiskens emballage.
Foto: PR

fødevarekritik. Danfortel i Grindsted får kritik for at påstå, at deres varer er under otte timer fra fersk tilstand til færdigt produkt.. Direktøren understreger, at den forkerte markedsføring ikke har stået på fiskens emballage.

Fødevarer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Førende ørredproducent afsløret i fiskefup

Danforel, der sælger fisk både her og til eksport, får kritik for markedsføringen.

Fødevarer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

»Fra den levende ørred slagtes og fileteres til den røgede filet ligger færdigbehandlet og emballeret, går der under 8 timer. Sådan sikres kvaliteten. Det bliver ikke friskere«, påstår fiskegiganten Danforel i sin markedsføring.

Problemet er bare, at det langtfra altid passer, skriver metroxpress.

Lodret løgn
Den 16. april kom fødevarekontrollen forbi og opdagede, at Danforel snød forbrugerne, for påstanden om de otte timers friskhed er ofte lodret løgn.

Virksomheden indrømmede over for fødevarekontrollen, at det passer på en god dag, men ikke holder hver gang.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden