Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
 MIRIAM DALSGAARD
Foto: MIRIAM DALSGAARD

Sundt. I dag spiser danskerne 55 gram fuldkorn om dagen i gennemsnit mod 32 gram for 9 år siden.

Fødevarer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Fuldkornsglæde: Vi spiser hvede, rug og byg som aldrig før

To ud af tre voksne spiser dog stadig ikke den anbefalede mængde.

Fødevarer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Fuldkorn er blevet populært. Fuldkornsbrød, salat med hele kerner, mørk pasta og havregryn indgår i langt flere måltider end for 10 år siden.

ritzau

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden