Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
JONATHAN BJERG MØLLER (arkiv)
Foto: JONATHAN BJERG MØLLER (arkiv)

SMITTE. Salmonella fra oksekød er med sine syv procent nu den næststørste kilde til alle danske salmonellatilfælde ifølge DTU.

Fødevarer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Guide: Sådan undgår du salmonellabakterier i din bøf

Dræb salmonellabakterierne med varme, lyder et af rådene.

Fødevarer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Så er det slut med helt rå bøffer. I hvert fald hvis du gerne vil være helt sikker på at undgå salmonella.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden