0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Giv en julegave, der glæder langt ind i det nye år. Giv et abonnement på Politiken

Sådan undgår du, at mælken kommer til at smage af køleskab

Se, hvordan du kan redde dine madvarer ved at opbevare dem korrekt i køleskabet.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
MIRIAM DALSGAARD
Foto: MIRIAM DALSGAARD

Surt. Intet kan ødelægge en morgen som et glas dårlig mælk. Men episoden kunne måske være undgået, hvis mælken var blevet opbevaret korrekt i køleskabet.

Fødevarer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Fødevarer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Så skete det igen. Den nyindkøbte mælk smager mærkelig metallisk, champignonerne er fulde af mug, og bananerne er blevet brune. Det hele er lige til at kyle ud - og ende som endnu en streg i danskerne elendige madspilds-regnskab.

Nogle af madvarerne kunne dog godt være blevet reddet, hvis de var blevet opbevaret korrekt.

Inge-Lis Kyllesbæk Andersen, dyrlæge i Fødevarestyrelsen, forklarer, at holdbarhedsmærkningen anført på produkterne fra producentens side ikke er meget bevendt, hvis man som forbruger undlader at opbevare varen efter anbefalingerne.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce