Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Proteinrigt. Danskerne er blevet storforbrugere af det proteinrige mælkeprodukt skyr, der er et sundt alternativ til græsk yoghurt og cremefraiche.
Foto: Joachim Adrian

Proteinrigt. Danskerne er blevet storforbrugere af det proteinrige mælkeprodukt skyr, der er et sundt alternativ til græsk yoghurt og cremefraiche.

Fødevarer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Smagstest: »En god skyr skal være lidt hønserøvsagtig«

Det magre, proteinrige produkt er så populært, at butikkerne har svært ved at følge med.

Fødevarer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Den ligner til forveksling en græsk yoghurt, fremstilles efter islandsk tradition og er nu for alvor rykket ind i de danske køkkener. I kagecremer, dip og dressinger har skyren sneget sig ind som et sundt alternativ til cremefraichen, og mejeriproduktet bliver mere og mere populært som morgenmad, mellemmåltid og dessert.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden