0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Fynboer skifter nytårstorsken ud med zebra

Zebrabøffer er et hit på nytårsmenuen i år i Odense og omegn.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
JENS DRESLING /POLNATURE
Foto: JENS DRESLING /POLNATURE

Zebrabøf. Fynboer har smag for eksotisk kød på nytårsmenuen i år.

Fødevarer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Fødevarer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Et vældigt antal zebrabøffer fra Sydafrika er de seneste dage blevet langet over disken hos Fisk & Vildt Hjørnet i Odense centrum.

»Folk synes tilsyneladende, det er spændende og eksotisk at servere zebra til nytår«, siger indehaver Ulrik Petersen, der er helt overrumplet over interessen for det specielle kød fra de sort- og hvidstribede hurtigløbere.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

Læs mere