0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Minister kræver forklaring på uhumsk fiskefars

Fødevarestyrelsen skal forklare, hvorfor bakterieindhold i fars stadig er for højt.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
THOMAS BORBERG
Foto: THOMAS BORBERG

uhumsk. Det undrer fødevareministeren, at der ikke er blevet sat en stopper for det alt for høje bakterieindhold i fiskefars noget før.

Fødevarer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Fødevarer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Fødevarestyrelsen skal nu forklare, hvordan det kan gå til, at myndighederne ikke har sørget for at komme de bakteriefyldte fiskefrikadeller på de danske middagsborde til livs noget før.

Fødevareminister Dan Jørgensen (S) kræver en redegørelse, efter det er kommet frem, at en del af det fiskefars, danskerne sætter til livs, indeholder for mange bakterier.

»Det er helt uacceptabelt, at over halvdelen af fiskefarsen solgt i danske butikker overskrider den vejledende grænseværdi for indhold af fordærvelsesbakterier. Derfor har jeg bedt Fødevarestyrelsen om en redegørelse«, skriver ministeren i en mail til Ritzau.

LÆS ARTIKEL

ritzau

Læs artiklen nu, og få Politiken i 30 dage

Få adgang til hele Politikens digitale univers nu for kun 1 kr.

Læs videre nu

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter