0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Kornbageriet Nordisk Gourmet Knækbrød med sesam og havsalt

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Rune Pedersen
Foto: Rune Pedersen
Fødevarer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Fødevarer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Kirsten Høgh Fogt: Det er ikke så brændt. Men det er tørt at få i munden. Ret støvet. Der skal både smør på og te til. Man skal være knækbrødfan for at kunne lide det her. Det er knækbrød for øvede.

Michael René: Det er en hel flyvinge! Meget bastant og hul lyd. Det er nok det, som er hævet mindst af alle dem, vi har smagt. Det har en kraftig udtørrende fornemmelse, og så er der endda mel på undersiden. Uden sesam havde det været ren smag af mel.

Bliv en del af fællesskabet på Politiken

Det koster kun 1 kr., og de hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Prøv nu

Annonce

Læs mere