0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Sådan gør du: Lær at lave den perfekte chai-te

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Fødevarer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Fødevarer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Stine og Christian Hincheldey fra A. C. Perch's Thehandel viser i dag, hvordan du laver sort te - herunder en god kop af den altid populære chai-the.

Chai-te stammer oprindeligt fra Indien og består af en sort basiste og en række forskellige krydderier. Perch's Thehandel anbefaler, at du lader chai-te trække i syv minutter og serverer den med sukker, forvarmet mælk og eventuel lidt kanel eller revet chokolade på toppen.

»Det er vigtigt, at vandet er spilkogende og ikke har kogt for længe, for så koger man ilten ud af vandet og får en lidt fad tesmag. Det vil man jo helst undgå«, siger Christian Hincheldey.

Læs artiklen nu, og få Politiken i 30 dage

Få adgang til hele Politikens digitale univers nu for kun 1 kr.

Læs videre nu

Annonce

Læs mere