Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
øl. Når koteletten marineres i mørkt øl, reduceres dannelsen af de såkaldte fri radikaler i kødet under grillningen, viser et nyt forsøg.
Foto: JACOB EHRBAHN

øl. Når koteletten marineres i mørkt øl, reduceres dannelsen af de såkaldte fri radikaler i kødet under grillningen, viser et nyt forsøg.

Fødevarer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Øl reducerer kræftrisiko fra grillet kød

Forsøg viser en sammenhæng der sikkert vil gøre mange rigtig glade.

Fødevarer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Grillet kød smager godt. Men den gode smag har en bagside - nemlig øget risiko for kræft på grund af de stoffer, der dannes på kødets overflade under grillningen.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden