Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Klaus Holsting
Foto: Klaus Holsting

Fra bil til bord. Der er blandt meget andet økologiske mangofrugter, chokolade og »fandeme mange bananer i dag«, konstaterer Jesper Ingemann fra fødevareBanken. Han er en del af denfaste stab og giver en hånd med på dagens tur, der først henter varer hos virksomheder og dernæst afleverer maden til modtagere. I dag eksempelvis Medborgerhuset i Sydhavnen, hvor Camilla Hjorth tager imod.

Fødevarer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

FødevareBanken leverer kasseret mad videre til socialt udsatte

»Det er ligesom juleaften hver mandag«, lyder det fra Medborgercenter Sydhavn.

Fødevarer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Dagens tur med fødevareBanken starter klokken 8 om morgenen ude i Københavns Nordvestkvarter, hvor pensioneret it-konsulent Niels Østergaard er mødt op som frivillig chauffør og begynder at fylde bilen op med varer, der allerede står på lageret.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden