0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Snart er det slut med buræg i Arlas koldskål

Mejerigiganten vil erstatte 300 ton buræg i sommerspisen med æg fra fritgående høns.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
CARSTEN ANDREASEN (Arkiv)
Foto: CARSTEN ANDREASEN (Arkiv)

ÆGLØSNING. Ifølge Arla er koldskål den eneste vare i mejerigigantens sortiment, som indeholder æg.

Fødevarer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Fødevarer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Snart skal du ikke være bange for at spise buræg, når du slubrer koldskål i dig.

Sådan lyder meldingen fra Arla, som fra efteråret vil udskifte de 300 ton buræg, som i dag indgår i mejerigigantens årlige koldskålproduktion. I stedet vil sommerspisen indeholde æg fra fritgående høns.

»Det sker som led i en bæredygtighedsagenda, som giver mening for Arla, men også giver mening for forbrugerne«, siger Mette Færch, der er kategoridirektør for yoghurt og koldskål.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts