0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Der er enorme forskelle på prisen på bland-selv slik

100 gram kostede fra 4,95 kroner til 16,50 kroner i Politikens stikprøve.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Rune Pedersen
Foto: Rune Pedersen

Prisforskel. Det er langt fra ligegyldigt, hvor du fylder sukker i posen, viser Politikens stikprøve af bland-selv slik.

Fødevarer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Fødevarer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Salmiak squares, skumhøns, blå spagetti, bacon karameller, luksus lakrids fudge, hindbærbåde og hundredvis af andre slikversioner har gjort det til et større – og formentlig sjovere – opgave at købe guf.

Konceptet med organiseret bland-selv slik har siden årtusindeskiftet spredt sig fra tankstationer og kiosker til supermarkeder og veludrustede konceptstores.

»Især de seneste to år, er der sket et vældigt ryk. Der er kommet væsentlig flere butikker, som udelukkende sælger bland-selv slik, sodavand, chips og is, og de fleste discountkæder har nu også fået vej-selv slik«, siger Lars Brødsgaard.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden