0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Kunde på indkøb: »Jeg spiser ikke meget svinekød normalt, men i dag skal jeg da slet ikke have noget«

Forbrugere holder sig fra at spise gris på grund af svine-MRSA.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
 JACOB EHRBAHN
Foto: JACOB EHRBAHN

Selektiv. 27-årige Mark Foght elsker medisterpølse. Andet svinekød spiser han stort set ikke.

Fødevarer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Fødevarer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Skaftkoteletter, stegeflæsk, schnitzler og ribbensteg. Udskæringerne ligger side om side i den store hvide køledisk, men udvalget af fersk svin frister ikke mange kunder i SuperBrugsen i Borgergade i indre København.

»Jeg spiser ikke meget svinekød normalt, men i dag skal jeg da slet ikke have noget«, siger Mark Foght.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu