Brød bagt på ældre meltyper, som spelt, der i disse år er blevet moderne, er ikke sundere end almindelig grahamsmel eller rugmel. Hvidt brød kan være ok.
LÆS ARTIKEL
1. Hvidt brød: Er bagt på raffineret mel, hvor kornskallerne er sorteret fra. Hvidt brød er ikke farligt, men det indeholder meget ’hurtig’ energi, samtidig med at, at det giver lav mæthedsfornemmelse.
Derfor er det let at komme til at overspise hvidt brød og få bratte udsving i blodsukker og insulinniveau. Lever man et meget aktivt liv, og spiser man sundt og varieret, er det okay at få lidt hvidt brød indimellem. Men vi skal lære at tænke på hvidt brød som kage.
Der skete en fejl, prøv igen senere
Der skete en fejl, prøv igen senere eller søg hjælp via vores kundecenter
Få det store overblik for 1 kr.
Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.
Læs mereEr du under 30 år og udeboende? Få halv pris her
Allerede abonnent? Log ind