0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Hvilken olie er bedst at stege i?

Olivenolie, rapsolie eller noget helt tredje? Svaret er ikke så lige til.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
MARTIN ZAKORA
Foto: MARTIN ZAKORA

koldpresset. Påstanden om, at der skulle dannes flere sundhedsskadelige stoffer i koldpressede olier giver ikke mening for mig, siger en dansk forsker om risikoen for dannelse af for eksempel transfedt under pandestegning.

Fødevarer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Fødevarer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Googler man det bedst egnede fedtstof til at stege i, får man hundredvis af vidt forskellige råd på nettet. Både om metoder og enkeltprodukter.

Folk, der for eksempel mener at vide, at den tidligere udskældte kokosolie både er supersund og superegnet til at stege i.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

Læs mere