0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Nye kostvaner kan give krig på kniven

Fællesskabet prøves af, når kød- og planteædere deler bord.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Fødevarer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Fødevarer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Hvordan klares aftensmaden, når det store barn erklærer, at hun ikke længere spiser kød og mælkeprodukter? Hvordan forholder man sig, hvis de overnattende gæster mailer en positivliste med 50 madvarer, de gerne spiser? Og hvad gør man som veganer, hvis man altid spises af med kedeligt tilbehør, når man er inviteret ud?

Spørgsmålene trænger sig på, for der skubbes til den traditionelle madkultur som aldrig før. Det bekræfter konfliktmægler Nethe Plenge, der også kende problemstillingen fra sin private verden, fordi hun altid har elsket at lave mad og have gæster, ofte mere end 50 ad gangen, og følt stor glæde derved.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

Læs mere