0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Ernæringsekspert: Kakao med flødeskum er bedre for blodsukkeret end kakao uden

Husk flødeskummet, når kakaoen serveres. Også selv om koppens kalorieindhold stiger. Flødens fedt holder blodsukkeret stabilt, forklarer kostvejleder.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Joachim Adrian
Foto: Joachim Adrian

FLØDESKUM. Husk flødeskummet på den varme kakao. Så undgår du, at blodsukkeret stiger uhensigtsmæssigt.