0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Ernæringsekspert: Kakao med flødeskum er bedre for blodsukkeret end kakao uden

Husk flødeskummet, når kakaoen serveres. Også selv om koppens kalorieindhold stiger. Flødens fedt holder blodsukkeret stabilt, forklarer kostvejleder.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Joachim Adrian
Foto: Joachim Adrian

FLØDESKUM. Husk flødeskummet på den varme kakao. Så undgår du, at blodsukkeret stiger uhensigtsmæssigt.

Fødevarer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Fødevarer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Det er bedre for kroppen at drikke en kop varm kakao med en god klat flødeskum end helt at lade være med at putte den hvide creme på toppen af kakaoen. Det mener kostvejleder Majbritt Louring Engell, som har en professionsbachelor i ernæring og sundhed og en master i fitness og træning.

Til daglig driver hun livsstils- og diætistklinikken Frk Skrump i Hellerup, og hun har udgivet flere bøger med opskrifter og kostvejledning.

»Det kan lyde lidt bagvendt, men faktisk er en kop kakao med flødeskum sundere for blodsukkeret end en kop uden«, siger hun.

TEST:

Deltag i debatten nu

Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter