0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Vi smider mest mad ud direkte fra køleskabet

Råvarer og madrester dør langsomt i køleskabet eller bliver glemt i fryseren.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
MIRIAM DALSGAARD
Foto: MIRIAM DALSGAARD

Uoverskueligt. Varerne forputter sig, bliver glemt og ryger ud, når de er blevet for gamle. (Arkivfoto)

Fødevarer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Fødevarer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

»Når jeg lige stopper på vej hjem fra arbejde, kan jeg aldrig rigtig huske, hvad vi har stående. Hvis jeg køber ind til flæskesteg, ved jeg, at vi også skal bruge rødkål og kan godt blive i tvivl om, hvorvidt vi nu har det. Så køber jeg altid en ny for at være sikker, og så smider jeg det gamle ud, hvis jeg allerede har det«.

Dette eksempel på madspild er en klassiker. Afsenderen er en 41-årig mand, der bor sammen med sin kæreste og et barn, og medvirker i en antropologisk rapport fra Miljø- og Fødevareministeriet.

Bliv en del af fællesskabet på Politiken

Det koster kun 1 kr., og de hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Prøv nu

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter