Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
MIRIAM DALSGAARD
Foto: MIRIAM DALSGAARD

Uoverskueligt. Varerne forputter sig, bliver glemt og ryger ud, når de er blevet for gamle. (Arkivfoto)

Fødevarer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Vi smider mest mad ud direkte fra køleskabet

Råvarer og madrester dør langsomt i køleskabet eller bliver glemt i fryseren.

Fødevarer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

»Når jeg lige stopper på vej hjem fra arbejde, kan jeg aldrig rigtig huske, hvad vi har stående. Hvis jeg køber ind til flæskesteg, ved jeg, at vi også skal bruge rødkål og kan godt blive i tvivl om, hvorvidt vi nu har det. Så køber jeg altid en ny for at være sikker, og så smider jeg det gamle ud, hvis jeg allerede har det«.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden