Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

HJÆLP. Der er flere forskellige apps, der kan hjælpe dig med at få styr på energitætheden i madvarer.
Foto: Martin Lehmann (arkiv)

HJÆLP. Der er flere forskellige apps, der kan hjælpe dig med at få styr på energitætheden i madvarer.

Fødevarer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Disse fem apps viser energiindholdet i din mad

Her er der også hjælp at hente, hvis du vil have styr på energitætheden og kalorierne.

Fødevarer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Kalorietæller

Dansk kalorietæller-app, hvor du indtaster, hvad du spiser, hvor meget og træner. Du får overblik over næringsindhold og energifordeling i din kost. Via grafer følger du med i, hvordan det går med din kaloriebalance over tid. Fuld af danske fødevarer, som du kan søge efter ved blot at skanne stregkoder på med din telefon – så finder appen kalorieindholdet.

Slanke App

Endnu en dansk app fuld af danske fødevarer. Skiller sig ud ved at tilbyde visuel mængdeangivelse. I stedet for at søge i et tekstfelt efter madvarer tapper du på billeder, når du noterer dagens måltider. Det samme gælder for motion.

MyFitnessPal

En af verdens førende kalorietæller-apps. Selv om den er amerikansk, er den fuld af danske madvarer. Når du har valgt madvarer, bliver de gemt, så du ikke skal lede efter den igen. Appen fortæller dig, hvor meget du tager på, hvis du spiser for mange kalorier. Desuden fuld integration med Endomondo, så kalorier forbrændt ved motion bliver en del af det samlede kalorieregnskab.

Lifesum

Verdensomspændende svensk app (tidligere ShapeUp Club). En af vinderne af prisen Best apps of 2015 af Apple. Holder styr på, hvad du spiser via stregkodeskanner og søgning. Funktionen Livcirklen fortæller dig, hvornår du har gode og dårlige slanke- og træningsdage. Er den grøn, har du haft en god dag. Fungerer sammen med alle de største slankekure som 5:2 og low carb.

Madlog

Dansk slankeværktøj, der har eksisteret siden 2006. Fungerer både online og som app. Har formentlig det største udvalg af danske madvarer. Giver overblik over både kost og motion. Personlig kalorieprofil, der ændrer sig, i takt med at du taber dig, og når du når dit mål og blot skal holde vægten. Vægttabsprofilen slår iøvrigt automatisk fra, hvis dit bmi falder til under normalen, dvs. 18,5.

Vil du ikke gå glip af de nyeste artikler fra Line Felholt, så klik på ’Følg’-knappen i toppen af denne artikel. Så dukker de automatisk op i Din Strøm, når du er logget ind på Politiken.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden