Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
FORBRUG. Det er forbrugerne, der driver udviklingen inden for økologiske fødevarer. Trine og Troels van Dijk og deres to små børn, Thyra og Valdemar, har for to år siden omlagt det meste af deres indkøb til økologi.
Foto: FINN FRANDSEN

FORBRUG. Det er forbrugerne, der driver udviklingen inden for økologiske fødevarer. Trine og Troels van Dijk og deres to små børn, Thyra og Valdemar, har for to år siden omlagt det meste af deres indkøb til økologi.

Fødevarer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

12 procents stigning: Forbrugerne driver økologien fremad

Efterspørgslen på økologi fortsætter, og supermarkederne har svært ved at følge efterspørgslen.

Fødevarer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Forbrugerne putter i stigende grad økologiske varer i kurven, når de handler ind. Det viser nye tal fra Danmarks Statistik.

ritzau

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden