Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
FOLKVER PER
Foto: FOLKVER PER

Dyrt. Oksekød bon'er stort ud, ikke kun økonomisk, men også på CO2-målingerne. Derfor har Etisk Råd foreslået en afgift på alt oksekød for at styre danskerne i retning af mere ansvarlige og bæredygtige kostvaner.

Fødevarer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Etisk Råd om kødafgift: »Der er et element af provokation i forslaget«

Formanden bakker op om rådets politiske indspark, som han mener er »helt på sin plads«.

Fødevarer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Kan dyrere oksekød være løsningen på danskernes overforbrug af miljøbelastende fødevarer? Og er det overhovedet fair at putte afgifter på særlige fødevaregrupper, fordi de bon'er ud på CO2-skalaen?

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden