Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
RUNE PEDERSEN
Foto: RUNE PEDERSEN

ØV. Bøffen bør være en sjælden spise, hvis man vil redde klodens skrantende klima, mener både Etisk Råd og tænketanken Concito.

Fødevarer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Klimaekspert: Din bøf er en større CO2-synd end dit elforbrug

Etisk Råd gør ret i at foreslå indgreb mod oksekød, som globalt udleder 45 kilo CO2 per kilo.

Fødevarer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

I klimatænketanken Concito hilser man det velkomment, hvis Etisk Råds anbefaling om afgift på bøffer og hakket okse får kyllingestegen til at udkonkurrere pasta med kødsauce på de danske middagsborde.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden