0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Derfor spiser vi det: »Skyr er lige så nemt som makrel i tomat«

Skyr kom ind i Peter Hyldahls dagligdag, da han skulle tabe sig. Det er blevet hængende, fordi det er nemt og sundt.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Peter Hove Olesen
Foto: Peter Hove Olesen

KALORIELET. Peter Hyldahl spiser skyr til morgenmad, fordi han synes, det er nemt og sparer kalorier i forhold til en klassisk mælk og havregryn.

Fødevarer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Fødevarer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Før Peter Hyldahl ifølge egne ord »blev klogere«, spiste han nationalretten til morgenmad:

»Grovvalsede havregryn med mælk«.

Det var godt nok uden sukker, men blev alligevel skiftet ud med skyr med mandler eller mysli på. For Peter Hyldahl ville gerne tabe sig, så han som motionistcyklist kunne cykle hurtigere op ad bakkerne.

Deltag i debatten nu

Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.

Læs mere

Annonce

Læs mere