Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Thomas Borberg
Foto: Thomas Borberg

GOURMET. Lørdagsliv har testet frysepizzaer i gourmetudgaven.

Fødevarer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Fornemme frysepizzaer er lige så fede som de billige

Gourmet eller ej. Et rustikt udseende ændrer ikke på, at pizza er rig på kalorier, fedt og salt, fastslår ernæringsekspert Sisse Fagt.

Fødevarer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Økologisk, håndlavet, autentisk italiensk. Med fuldkorn, rucola eller grillede peberfrugter. Og bagt i stenovn, over åben ild eller i original pizzaovn opvarmet med bøge- og egetræ.

Kampagnetilbud: Prøv 3 måneder for 299,-

Få den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden