Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

LOKKEMAD. Kunstige rejer er også på vej i handelen. New Wave Foods’ alge- og plantebaserede rejer er ifølge flere madskribenter utroligt virkelighedstro (Foto: New Wave Foods).

Fødevarer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Ingeniører opfinder rejer lavet af planter og mel af knuste fårekyllinger

I Californien udvikler man teknologi. Nu anvender man samme metoder til at opfinde ny mad.

Fødevarer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Når vi tænker på udvikling af mad, fyldes den indre nethinde ofte med billeder af Michelin-stjernekokke, der står i deres madlaboratorium og eksperimenterer med konsistens og smag, indtil de opnår noget, der allermest kan betegnes som kunst.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden