Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Diarrefremkaldende. Når du køber kylling, riikerer du at få en solid omgang bakterier med i købet. Derfor er det ekstra vigtigt at gennemstege kødet og holde det rå kød væk fra grøntsager, lyder rådet fra Seruminstituttet. Foto: Finn Frandsen.

Fødevarer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Hver femte kylling indeholder campylobacter

Antallet af campylobacter-kyllinger er for højt, siger fødevareministeren.

Fødevarer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Salmonella er på retræte, men nye farer lurer i kyllingen på middagsbordet.

Kampagnetilbud: Prøv 3 måneder for 299,-

Få den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden