0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Lav karamelkranse med inspiration fra Italien

Bag og smag på julen. Vi guider dig til gode jule-opskrifter.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Lærke Posselt/Lærke Posselt
Foto: Lærke Posselt/Lærke Posselt
Jul
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Jul
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Karamelkransene er lavet med inspiration fra italienske småkager med sødt fyld. Jeg har gjort dem mere julede med krydderierne, men kagerne kan også bages uden, hvis man ikke er så vild med smagen.

Når småkagerne skal på bagepladen, kan man enten forme dem som vaniljekranse eller lave en ring af små, sammenhængende stjerner. Begge dele kræver en stjernetyl.

Få Politiken leveret alle julehelligdagene

Få Politiken leveret hver søndag i en måned + alle julehelligdagene. Du får 8 aviser for 99 kr.

Kom i gang med det samme

Annonce

Læs mere