Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Legebarn. Hvad giver man til manden der har alt? Et saml selv legohus for eksempel.

Legebarn. Hvad giver man til manden der har alt? Et saml selv legohus for eksempel.

Jul
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Gaveguide: Her er ni fine ting til at forkæle onkel og morfar

Hvad giver man en midaldrende eller ældre mand i julegave?

Jul
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Han er ikke nem at finde gaver til og ønsker sig som regel heller ikke andet end sokker og skjorter.

Juleliv er gået på jagt efter gaver til onklen, men vil ikke udelukke, at far, bedstefar og svigersøn også ville kunne få gavn af forslagene.

Vaskehjælp

Hjælp onkel med at holde styr på sokkerne i vasken. Sokkerne parres allerede, inden de smides til vask, og følges ad gennem hele processen fra vaskemaskine til sokkeskuffe. Sælges i pakker a 20 styk. Fås i flere farver.

Sockstar sokkeklemme, 129 kroner hos Designertorvet
.

XXXL

Det kræver sin mand at have den 71,5 cm lange peberkværn stående, men mon ikke onkel kan klare den? Peberkværnen er fremstillet i bøgetræ med kværn i rustfrit stål. Ophæng medfølger.

King Pebber peberkværn, pris 349 kroner hos Arshabitandi

Styr på kortene

Tegnedrengen kan formentlig tåle en udskiftning, og hvorfor ikke udstyre onkel med noget af det nyeste på markedet? Kortholderen Secrid er udstyret med en specialdesignet mekanisme, der holder kortene adskilt fra hinanden og med et enkelt tryk skyder dem frem i en vifte. Fremstillet i aluminium, der beskytter mod magnetisk stråling.

Secrid kortholder, 229 kroner. Nærmeste forhandler på secrid.com

Benzin i blodet

Er der fart over feltet, når onkel er i nærheden, er en oplevelsesgave måske det rette valg. Adventure-boksen fra Smartbox giver onkel mulighed for at prøve en F16-simulator, en indendørs skibane eller lege krig på en hardball-bane.

Smart Box Adventure, pris 599 kroner. Nærmeste forhandler på smartbox.dk


Onkelhumor

Giv onkel et godt grin og chancen for at sætte sit præg på dansk politik med kortspillet 'Magtspillet' udviklet af journalist Søren F. Lillesøe og grafiker The Allan. Spillet består af 36 satiriske kort med folketingspolitikere fra de seneste 25 år og spilles efter samme model som de klassiske bilkortspil.

Magtspillet, 99,75 kroner. Nærmeste forhandler på magtspillet.tumblr.com

Vintage

Tilfør onkels hjem lidt klassisk stil med avisholderen fra Alessi, der gør det nemt at holde styr på de tynde sider. Avisholderen er fremstillet i kirsebærtræ og måler 80 cm i længden.

Alessi avisholder,
370 kroner hos Designdelicatessen.


Praktisk

Med alle de slips, onkel har fået gennem årene, er det tid til at give ham et redskab til at holde styr på dem. Her er det en slipsebøjle i stål med plads til syv slips. Måler 27x8 cm.

Slipsebøjle, pris 149 kroner hos Moods
.

Energivenlig

Er onkel til digitale dimser, er det måske en ide at forære ham lidt energi. Solar Tree er fremstillet i bambus og udstyret med ni solpaneler, der tilsammen kan generere energi nok til eksempelvis at oplade iPad og mobiltelefon. Måler 22 cm og leveres med usb-kabel og manual.

Solar Tree oplader, 899 kroner hos Danfoss Universe.Legetøj til voksne

Tænd et barnligt lys i onkels øjne med Legos Architecture serie. Lego har lavet versioner af ikoniske bygninger som Guggenheimmuseet, Empire State Building og Operahuset i Sydney, der på traditionel vis skal samles af modtageren klods på klods. Her er det Legos udgave af Det Hvide Hus, der måler 19x26 cm i samlet tilstand.

Lego Architecture White House, 499 kroner hos DAC Bookshop.

Læs mere:

Annonce

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden