Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Fællesgave. Hvis du og din kæreste er rejselystne, kan dette skrabekort være den perfekte gave.
Foto: PR

Fællesgave. Hvis du og din kæreste er rejselystne, kan dette skrabekort være den perfekte gave.

Jul
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Gaveguide: Gode bud på den perfekte gave til kæresten - og dig selv

Her er flere bud på gaver til din kæreste, som du også selv kan få gavn af.

Jul
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Til vejrs

Giv en hel speciel og mindeværdig oplevelsesgave til jul. Med et gavekort til en tur i en varmluftballon kan du give din kæreste følelsen af total frihed flere hundrede meter over jorden. Turen foregår i op til 500 meters højde og varer en time i alt. Turen gælder for to og inkluderer snacks og et glas champagne.

Ballonflyvning for 2 personer, 3.795 kroner på www.oplevelsesgaver.dk

Toner for to

ActionFit sportstelefonen fra Philips er en oplagt gave til kæresteparret, der elsker at dyrke motion sammen. To hovedtelefoner kan sluttes til én enhed, så man kan høre det samme musik via bluetooth under løb og fitness. Med en vægt på kun 18 gram glemmer man helt, at man har dem på under motion.

Philips ActionFit, 999 kroner, find nærmeste forhandler på www.philips.dk

Skrab verden

Skrabekortet er en perfekt gave til en eventyr- og rejselysten kæreste. Hver gang dig og din kæreste har været et nyt sted i verden sammen, kan I skrabe det af på Scratch map på samme måde som et skrabelod, hvorefter der dukker flotte farver op på kortet. Hæng det på væggen i hjemmet og visualiser, hvad I har oplevet sammen. Kortet måler 58 cm i højden og 82 cm i bredden.

Scratch map original, 139 kroner på www.coolstuff.dk

To i Tivoli

Giv din kæreste et årskort til Tivoli, der også gavner dig selv. Med et sølvkort er der fri entré i tre sæsoner for kortholderen og én ledsager. Der er masser af begivenheder og fejringer i den gamle have, der kan opleves med årskortet. Hver fredag i løbet af sommeren er der Fredagsrock, i oktober fejres der Halloween og i november og december skydes julen i gang.

Tivoli sølvårskort, 590 kroner på www.tivoli.dk

Stream sammen

Hvis dig og dine kæreste også vil kunne tale med om de nyeste serier, kan et abonnement på HBO Nordic være den perfekte gave til din partner. Streamingtjenesten kan give jer mange hyggestunder i sofaen i løbet af vinteren. Der er mere end 3500 serier og film at give sig i kast i med. Anmelderroste serier som Game of Thrones, Girls, The Walking Dead og True Detective kan blandt andet streames direkte fra HBO Nordic.

HBO Nordic abonnement, 79 kr. pr. måned på www.hbonordic.com

Forevig øjeblikket

Polaroid har netop sendt deres Socialmatic kamera på gaden i Danmark. Kameraet kombinerer det gamle og traditionelle med det det nye og moderne. Selve kameraet kan med sit 14 megapixel kamera lave knivskarpe billeder, hvor man selv har mulighed for at bruge filtre eller skrive tekst på skærmen. Herefter kan billedet enten printes ud som et polaroidbillede eller deles på de sociale medier via wifi. En sjov gave til kæresten, hvor oplevelser kan foreviges og printes med det samme.

Polaroid Socialmatic kamera, 2.949 kroner hos www.wupti.com

Varm vinter

En lækker dobbeltdyne i god kvalitet, kan være en god gave, så dig og din partner kan komme varmt gennem vinteren. Dynen er fyldt med moskusdun, der sørger for at give den rette temperatur vinteren over, og selve betrækket er i bomuld. Dynen måler 200x200 cm og vejer 1200 gram. Dynen fås både som enkelt- og dobbeltdyne i flere forskellige størrelser.

Ringsted Dun Moskusdyne 200x200 cm, 3.899 kroner, find nærmeste forhandler på www.ringsted-dun.dk

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • 
  Folkemødet åbner. Statsminister Lars Løkke Rasmussen holder tale. Winni Grosbøll Borgmester. 
Christian Falsnæs performenskunstner får publikum sat i gang.

  Du lytter til Politiken

  14. juni: Kommer der snart en regering? Nååå nej... der er Folkemøde!
  14. juni: Kommer der snart en regering? Nååå nej... der er Folkemøde!

  Henter…

  Kristian Madsen og Amalie Kestler udpeger ugens vigtigste politiske begivenheder. Om regeringsdannelse og om Toga Vinstue. Og møder de politikere, som ellers burde bruge tiden på at danne en regering. Samt en der gik, og en der kom.

 • Du lytter til Politiken

  13. juni: Folkemøde - Hey, Danmark? Vi skal lige ha' en snak...
  13. juni: Folkemøde - Hey, Danmark? Vi skal lige ha' en snak...

  Henter…

  I dag begynder fire dage med Folkemøde på Bornholm - uden den slags debatter, der normalt vækker de store følelser. På Folkemødet diskuterer man De Store Ting. Alt det, som det organiserede Danmark synes er væsentligt at snakke om. Men hvad er dét så?

 • 15.000 mennesker er ansat til at gennemse det indhold, som Facebook vil skåne sine brugere for – videoer af mord, henrettelser eller mishandling af børn. Men hvem er de mennesker, der hver dag renser ud i internettets allermørkeste sider? Politiken har fulgt to af dem. ​

Forsiden