0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Opskrifter: Én dej, tre slags julesmåkager

Spar tid i en travl måned: Tryl én dej om til tre vidt forskellige slags kager!

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Maja Ambeck Vase
Foto: Maja Ambeck Vase

Tryllerier. Den samme grunddej kan blive til vidt forskellige småkager.

Jul
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Jul
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Hjemmelavede julesmåkager er højtelskede og højtprioriterede af mange danskere. Vi elsker at fiske farmors gamle krøllede opskrifter frem fra køkkenskuffen og bage pebernødder, vaniljekranse, brunkager, jødekager og klejner i lange baner.

Men mange julesmåkager er, trods deres beskedne størrelse, temmelig tidskrævende. Julebagning kan være smadderhyggeligt, men også et stressende juleprojekt.

Politiken.dk i 3 måneder - kun 299 kr.

Læs hele artiklen nu

Køb abonnement