Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Tryllerier. Den samme grunddej kan blive til vidt forskellige småkager.
Foto: Maja Ambeck Vase

Tryllerier. Den samme grunddej kan blive til vidt forskellige småkager.

Jul
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Opskrifter: Én dej, tre slags julesmåkager

Spar tid i en travl måned: Tryl én dej om til tre vidt forskellige slags kager!

Jul
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Hjemmelavede julesmåkager er højtelskede og højtprioriterede af mange danskere. Vi elsker at fiske farmors gamle krøllede opskrifter frem fra køkkenskuffen og bage pebernødder, vaniljekranse, brunkager, jødekager og klejner i lange baner.

Men mange julesmåkager er, trods deres beskedne størrelse, temmelig tidskrævende. Julebagning kan være smadderhyggeligt, men også et stressende juleprojekt.

Heldigvis er der smutveje. Du kan nemlig med blot en enkelt grunddej trylle tre vidt forskellige slags småkager frem. Eller ti, hvis du slipper fantasien fri. Jeg deler her tre af mine favoritter: hindbær/lakrids, pistacie/lime og kanel/mørk chokolade.

Prøv også at sætte den marcipansøde småkagedej i selskab med syltet ingefær, kokosmel, paranødder, tørrede tranebær, appelsinskal, karamel, syltede kirsebær, rom, jeg kunne blive ved ...

Vær kreativ med både krydderier og fine forme. Og lad endelig børnene lege med.

God og hyggelig fornøjelse!

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden