Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Hjerteform. Gaveguiden giver dig ideer til gode og billige pakker.
Foto: PR

Hjerteform. Gaveguiden giver dig ideer til gode og billige pakker.

Jul
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Gaveguide: Gaver til pakkelegen til under 50 kroner

Smågaver kan både bruges til pakkeleg og som kalendergaver. Her er en stribe sjove bud, som koster under 50 kroner.

Jul
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Pruttepuden

Ingen pakkeleg uden en pruttepude. Den klassiske pruttepude er et ældgammelt trick, der stadig kan sætte gang i festen. Pruttepuden har en smart ventil, så den selv puster sig op efter hver prut. Placer den under en pude på en stol og overrask den næste person, der sætter sig.

Pruttepude, 30 kroner hos www.rodes.dk


Elastisk bold

Hay står bag Elastic Ball, der både er en sjov og funktionel raflegave. Bolden består af køkkenelastikker i tre farver og er lige til at have liggende i køkkenskuffen, men kan også bruges som en hoppebold. Bolden kommer i to forskellige kombinationer af farver.

Hay Elastic Ball, 39 kroner, find nærmeste forhandler på www.hay.dkTil fejring

De guldfarvede stjernekastere fra det danske interiørfirma Rice er formet som tal. De kan være fine på fødselsdagskagen eller bruges til at danne årstal på nytårsdesserten. Stjernekasterne kommer også som hjerteformede. Der er ét tal i hver pakke.
Rice stjernekaster, 29 kroner hos www.frøkenfryd.dk
Hyggelig belysning

Den lille fyrfadsstage fra House Doctor er en hyggelig raflegave. Den er fremstillet i glas og omviklet af naturbark. De små stjerneformede huller danner fine mønstre, når der sættes et stearinlys i. Fyrfadsstagen er 7 cm i højden og pynter fint i en vindueskarm eller på sofabordet.House Doctor fyrfadsstage, 35 kroner, find nærmeste forhandler på www.housedoctor.dk


LÆS OGSÅ

Hjertevarm mad

Den glade vinder af den lille stegepande kan se frem til lækre pandekager, spejlæg og omeletter formet som hjerter. Det er en sjov måde at servere maden på til eksempelvis en brunch, men kan også bruges, når der skal laves mad til en man holder af. Panden måler 10 cm i diameter og er udstyret med et håndtag i træ.Hjerteformet stegepande, 49 kroner hos www.coolstuff.dk


Bag til julen

Kageudstikkerne fra Panduro Hobby består af en snemand, en peberkagemand, en julekugle og et juletræ. De kan blandt andet bruges til at lave julekager, trylledejsfigurer og julekonfekt. Formene er især gode til mindre børn, da de er nemme at trykke kager ud med.

Panduro Hobby udstikkere 4 styk, 25 kroner, find nærmeste forhandler på www.pandurohobby.dk

Velgørende chokolade


Der vil nok blive rift om de lækre dragerede mandler fra Summerbird ved raflebordet. Mandlerne er let ristede, drageret i nougat og vendt i granulat af solmodne hindbær. Ved at købe en pose chokolademandler støtter du samtidig Røde Kors arbejde i Madagaskar, hvor kakaobønnerne fra chokoladen stammer fra.Røde Kors Summerbird mandler, 48 kroner på www.summerbird.dk

Vil du ikke gå glip af de nyeste artikler fra Juleliv, så klik på ’Følg’-knappen i toppen af denne artikel. Så dukker de automatisk op i Din Strøm, når du er logget ind på Politiken.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden