Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Origami. Der er lagt i ovnen til hjemmesysler.
Foto: PR

Origami. Der er lagt i ovnen til hjemmesysler.

Jul
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Gaveguide: Hvad skal nørkleren have til jul?

Kreativiteten vil ingen ende tage, hvis disse håndarbejdsmaterialer finder plads under træet.

Jul
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Design og sy

‘Kærlighed ved første sting’ er en humoristisk sybog skrevet af engelske Tilly Walnes, der hjælper nybegyndere med at komme i gang med at sy. Med en masse trin-for-trin fotos, bliver læseren ført igennem basisviden inden for syning som at tråde symaskinen, men giver også gode råd til, hvordan man designer sit eget tøj.

‘Kærlighed ved første sting’, 250 kroner hos www.saxo.com
Lav ler

Til personen der elsker at forme ting, kan en kavalet være sagen til at producere sine egne ting i ler. Leret placeres på den drejelige plade, hvorpå en skulptur kan modelleres op og iagttages fra alle synsvinkler. Kavaletten er lavet i metal og har en bund af gummi, så den står stabilt på bordet. Ler kan købes separat i Panduro Hobby.

Kavalet, 349 kroner hos www.pandurohobby.dk

Organiseret grej

Med denne syæske i træ kan nørkleren holde styr på alle sine tråde, nåle, målebånd og andet sytilbehør. Æsken består af fem rum i alt, der folder sig ud, når man åbner den og et håndtag, så den kan transporteres rundt.

Jysk syæske, 149 kroner på www.jysk.dk

Mønster mix

Det fine mønstrede papir fra Vivi Gade Design er beregnet til at folde origami med, da der er print på begge sider. Det kan dog også sagtens bruge til kollager, æsker og andre kreative projekter. I en pakke medfølger 50 assorterede ark papir med fire forskellige design. De måler 15 x 15 cm.

Origamipapir London, 32 kroner for 50 styk hos www.cc.hobby.dk

Stabilt staffeli

En rigtig kunstmaler skal også have grejet i orden. Med dette staffeli i massiv olieret bøg fra Uniqa kan kunstneren stå op og kreere sine værker. Det er justerbart i hældning og højde, så det kan bruges af både børn og voksne. Staffeliet kan klappes sammen og hænges op på væggen. Det måler 170 cm i højden og 58 cm i bredden.

Uniqa Staffeli, 1.095 kroner www.uniqa.dk

Malebog for voksne

Malebøger er ikke kun for børn. Emma Farrarons ’Mindfuld Malebog’ består af en række personlige håndtegninger, som læseren selv skal farvelægge. Malebogen er ment som et terapi-værktøj som kan tages i brug, hvis man føler sig stresset, ked af det eller nervøs. Bogen er i håndtaskestørrelse, så den er nem at tage med rundt.

’Mindfuld Malebog’, 80 kroner hos www.saxo.comProducer porcelæn

Med porcelænsmaling kan nørkleren skabe sit eget unikke porcelæn med fine mønstre. De seks forskellige porcelænsfarver kan også bruges til keramik, ler, glas og metal. De overflader der males skal tørre i et døgn og efterfølgende brændes i en almindelig ovn. Derefter er farverne slidstærke og kan tåle opvaskemaskine.

Pébéo porcelænsmaling 6 styk, 139 kroner hos www.pandurohobby.dk

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden