0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Bag Mørks lækre brød til julefrokosten

Bagerne har lukket i julen, men det har dit hjemmebageri ikke, og her kan der hæves og bages til fryd og megen glæde.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Illustration: METTE DREYER

Guides
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Guides
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Det er opskriften på de fleste og de bedste brød, jeg kender, hvis vi ser bort fra surdejen, og den er det næsten for sent at gå i gang med inden julen, hvis man da ikke har sin egen kultur af de syredannende gærstammer på glas i køleskabet.

Der var engang, da ejendomssælgere anbefalede folk, der skulle sælge hus og vise det frem til potentielle købere, at sørge for duft af friskbagt brød i huset. Det gav tillid til, at her var godt at bo. Men ikke engang dette fif vil nok i øjeblikket kunne sætte gang i det falmende boligmarked. Duften i bageriet er forduftet.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

Læs mere