0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Lav en alternativ julekage

Skal julekagen bages uden sukker og mælkeprodukter, så kan du vælge denne opskrift

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
PR-foto / Andreas Wiking
Foto: PR-foto / Andreas Wiking
Guides
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Guides
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Sådan gør du

Indstil ovnen på 180 grader. Pisk æggeblommer, Birkesød og kokosolie til æggesnaps. Rør skiftevis de tørre ingredienser samt krydderier og havrefløde i æggesnapsen. Tilsæt citronskal og rosiner.

Hæld dejen i en silikoneform, eller smør en titanium slip let-form med kokosolie, og hæld dejen i. Bag kagen i 45 minutter, og nyd Thorbjörgs islandske julekage varm.

Opskrift: sundheds- og ernæringsekspert Thorbjörg Hafsteinsdottir

Få Politiken leveret alle julehelligdagene

Få Politiken leveret hver søndag i en måned + alle julehelligdagene. Du får 8 aviser for 99 kr.

Kom i gang med det samme

Annonce

Læs mere