Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Spil til børn

Guides
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Lego: Harry Potter år 1- 4 (alle)
Selv om Star Wars, Batman og Indiana Jones allerede har været der, er der alligevel noget særligt over klods udgaver af Harry Potter, når det sprudlende fantasiunivers og Lego-klodser klikker lydefrit sammen.

LÆS HELE ANMELDELSEN Sly Collection (PlayStation 3) Sony har klogelig givet nyt HD-liv til en af de bedste børnespilstrilogier gennem tiderne, så i ‘Sly Racoon Collection’ er to af spillene både tekstet og indtalt på dansk.

Nuvel klassisk platformaction, men med nerve, smittende energi og kæk charme samt en velskrevet historie.

Kinect Sports (Xbox 360)
Det mest præcise af lanceringsspillene til spilkameraet Kinect til Xbox 360 sætter børnene i hovedrollen som både spydkaster, fodboldspiller og bokser, men altid med en velovervejet og imponerende præcis kropslig styring.

Et spil, der kender og aldrig overskrider sine begrænsninger og netop derfor fungerer som et veldrejet og socialt børnespil.

LÆS MERE

Wii Fit Plus (Wii)
Udvidelsen til den balancestyrede badevægt Wii Balance Board inkluderer særligt et væld af nye småspil, som nærved alle går rent ind hos børn.

En ny måde at spille mod hinanden gør direkte dueller mulige, og samtidig får børnene trænet balance- og koordinationssansen.

LÆS MERE OM FITNESS-SPIL

Max & The Magic Marker (download)
Helvedet er løs, når krusedullerne bliver levende – og særligt, hvis de er kæmpemonstre. Som drengen Max skal man selv tegne sig vej igennem spillet, når alle ens ubehjælpsomme tegninger på skærmen bliver til både trapper, broer og skjold.

Herlig kreativ blanding af platformaction og kreativitet. Udkommet digitalt til Mac, Windows, Nintendo Wii og Windows Phone 7.

LÆS HELE ANMELDELSEN

Sidste års anbefalinger

Wii Sport Resort Mini Ninjas Teenage Mutant Ninja Turtles: Turtles in Time Re-Shelled Mario & Sonic at the Olympic Winter Games FlunkerneAnnonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • 
  Folkemødet åbner. Statsminister Lars Løkke Rasmussen holder tale. Winni Grosbøll Borgmester. 
Christian Falsnæs performenskunstner får publikum sat i gang.

  Du lytter til Politiken

  14. juni: Kommer der snart en regering? Nååå nej... der er Folkemøde!
  14. juni: Kommer der snart en regering? Nååå nej... der er Folkemøde!

  Henter…

  Kristian Madsen og Amalie Kestler udpeger ugens vigtigste politiske begivenheder. Om regeringsdannelse og om Toga Vinstue. Og møder de politikere, som ellers burde bruge tiden på at danne en regering. Samt en der gik, og en der kom.

 • Du lytter til Politiken

  13. juni: Folkemøde - Hey, Danmark? Vi skal lige ha' en snak...
  13. juni: Folkemøde - Hey, Danmark? Vi skal lige ha' en snak...

  Henter…

  I dag begynder fire dage med Folkemøde på Bornholm - uden den slags debatter, der normalt vækker de store følelser. På Folkemødet diskuterer man De Store Ting. Alt det, som det organiserede Danmark synes er væsentligt at snakke om. Men hvad er dét så?

 • 15.000 mennesker er ansat til at gennemse det indhold, som Facebook vil skåne sine brugere for – videoer af mord, henrettelser eller mishandling af børn. Men hvem er de mennesker, der hver dag renser ud i internettets allermørkeste sider? Politiken har fulgt to af dem. ​

Forsiden