Spil til børn

Guides

Lego: Harry Potter år 1- 4 (alle)
Selv om Star Wars, Batman og Indiana Jones allerede har været der, er der alligevel noget særligt over klods udgaver af Harry Potter, når det sprudlende fantasiunivers og Lego-klodser klikker lydefrit sammen.

LÆS HELE ANMELDELSEN Sly Collection (PlayStation 3) Sony har klogelig givet nyt HD-liv til en af de bedste børnespilstrilogier gennem tiderne, så i ‘Sly Racoon Collection’ er to af spillene både tekstet og indtalt på dansk.

Nuvel klassisk platformaction, men med nerve, smittende energi og kæk charme samt en velskrevet historie.

Kinect Sports (Xbox 360)
Det mest præcise af lanceringsspillene til spilkameraet Kinect til Xbox 360 sætter børnene i hovedrollen som både spydkaster, fodboldspiller og bokser, men altid med en velovervejet og imponerende præcis kropslig styring.

Et spil, der kender og aldrig overskrider sine begrænsninger og netop derfor fungerer som et veldrejet og socialt børnespil.

LÆS MERE

Wii Fit Plus (Wii)
Udvidelsen til den balancestyrede badevægt Wii Balance Board inkluderer særligt et væld af nye småspil, som nærved alle går rent ind hos børn.

En ny måde at spille mod hinanden gør direkte dueller mulige, og samtidig får børnene trænet balance- og koordinationssansen.

LÆS MERE OM FITNESS-SPIL

Max & The Magic Marker (download)
Helvedet er løs, når krusedullerne bliver levende – og særligt, hvis de er kæmpemonstre. Som drengen Max skal man selv tegne sig vej igennem spillet, når alle ens ubehjælpsomme tegninger på skærmen bliver til både trapper, broer og skjold.

Herlig kreativ blanding af platformaction og kreativitet. Udkommet digitalt til Mac, Windows, Nintendo Wii og Windows Phone 7.

LÆS HELE ANMELDELSEN

Sidste års anbefalinger

Wii Sport Resort Mini Ninjas Teenage Mutant Ninja Turtles: Turtles in Time Re-Shelled Mario & Sonic at the Olympic Winter Games FlunkerneAnnonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce