Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

'Walking Dead' er blandt de bedste spil til flere platforme.

'Walking Dead' er blandt de bedste spil til flere platforme.

Guides
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Spil til flere platforme

Guides
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

X-Com: Enemy Unknown

(Windows, Xbox 360, PlayStation 3) Aldrig har turbaserede taktiske kampe mod horder af invaderende rumvæsener været mere episke og medrivende end i dette eminente remake af strategispillet ’UFO: Enemy Unknown’ fra 1994. Nuvel, historien er tynd og dræbende klichéfuld, men spildesignet er sømmeligt stramt, hvilket gør det til en fryd at udmanøvrere invasionen fra rummet med lutter taktik, snilde og snarrådighed.

Walking Dead-serien

(Windows, Mac, Xbox 360, PlayStation 3, iPad)


Med sine konstant kompromisløse valg, velfortalte historie og utallige umulige etiske dilemmaer er spilserien bygget over tv-serien ’Walking Dead’ det mest ubehageligt vedkommende zombiespil til dato. De kryber ind under huden, når man skal overleve zombieapokalypsen, hvor det ikke er zombierne, men ens medmennesker, der udgør den største fjende.

LÆS OGSÅ

Skylanders: Giants

(Xbox 360, PlayStation 3, Wii, Nintendo 3DS)

Som et af årets største børnespil kører anden udgave af ’Skylanders’-spiluniverset succesen sikkert i land med større spilfigurer, strammere handling og sømløs action for op til to spillere, hvor alt tilmed er fornemt oversat til dansk. Nok er det en pengemaskine af rang, men som kombineret legetøj og konsolspil går spillet rent hjem særlig hos drenge på 4-10 år. LÆS OGSÅ

Lego Batman 2: DC Super Heroes

(Windows, Wii, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation Vita, Nintendo 3DS) Tag hele skurkegalleriet fra Batman og kobl det sammen med Supermans ærkefjender, og du har et af de største Lego-spil til dato. I dette smagfulde remiks kan man derfor suse rundt i luftlagene som både Superman, Wonderwoman og Grønne Lygte, men også nyde Batman, Robin og Pingvinen i det store og markant mere frie Lego-spil, hvor hele Gotham City kan udforskes.

Dishonored

(Windows, Xbox 360, PlayStation 3)


Sjældent ser man et spil, der i samme grad strutter af både selvtillid og selvværd som ’Dishonored’, der er én overbevisende tour de action-force, der gang på gang understreger, hvor godt spillet kender sine rødder og mestrer hele sin genre.

Som hævngerrig lejemorder suser man rundt i en skønskør victoriansk inspireret verden med tydelig cadeau til spil som ’Deus Ex’, ’Hitman’ og ’Thief’, men med så tilpas meget nyskabelse i alt fra styring over evner og historiefortælling til handlefrihed, at man må overgive sig og spille det igen og igen.

Sidste års anbefalinger:

’Portal 2’, ’L.A. Noire’, ’Batman: Arkham City’, ’Deus Ex: Human Revolution’


Læs mere:

Annonce

Annonce

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Vi holder sommerferie men...
  Vi holder sommerferie men...

  Henter…
 • Margethe Vestager taler til EU's kokurrencekommission, februar 2019. Photo by Aris Oikonomou / AFP.

  Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Statsministerens rådgiver på ny magtfuld post - et demokratisk problem?
  Hør podcast: Statsministerens rådgiver på ny magtfuld post - et demokratisk problem?

  Henter…

  Dagens politiske special kigger på magtfordeling og nye poster i politik, både i Bruxelles og Danmark. EU har fået nye topchefer, og herhjemme har Mette Frederiksen tildelt sin særlige rådgiver, Martin Rossen, en magtfuld position i Statsministeriet. Er det et demokratisk problem?

 • Campingpladsen på årets Roskilde Festival er åbnet og deltagerne fester mellem teltene indtil pladsen åbner onsdag.

  Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Roskilde: Det sidste frirum for præstationskulturens børn
  Hør podcast: Roskilde: Det sidste frirum for præstationskulturens børn

  Henter…

  Campingområdet på Roskilde Festival er et parallelsamfund - en by af luftmadrasser, øldåser og efterladte lattergaspatroner. En stærk kontrast til de unges strukturerede hverdag. Men hvordan føles friheden? Og hvordan er det lige med kærligheden, når intet er, som det plejer?

Forsiden