Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Legend of Zelda er klart et af de stærkeste spil til Nintendo Wii.

Legend of Zelda er klart et af de stærkeste spil til Nintendo Wii.

Guides
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Spil til Nintendo Wii

Guides
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Epic Mickey 2: The Power of Two

(også til Windows, Mac, PlayStation 3 og Xbox 360)

Med ’Epic Mickey 2’ mikser Disney videre på Mickey Mouses – og dermed også hele Disneys – fortid, og det med en tiltrængt rebelskhed over for originalmaterialet. Tilbage på scenen er Mickeys forgænger Oswald, men nu som spilbar ven, og dermed kan man med klar inspiration fra Lego-spillene sammen spille sig igennem Disneys familiealbum med sit barn ved sin side. Suverænt spilbart Disney-jam tilmed krydret med kække musicaltvister.


The Last Story

’The Last Story’ er en desværre noget glemt perle af japansk rollespil, når det er mest nytænkende og skarpt, da hjernen bag ’Final Fantasy’-spillene – Hironobu Sakaguchi – står bag. Her rives de traditionsbundne dogmer op fra roden, når al kamp foregår i realtid, og man rent faktisk nyder portrætteringen af de mange figurer. Kun Wii’ens begrænsede tekniske kvalitet dæmper glæden, da spillet kunne folde sig så meget mere ud på nyere konsoller.

LÆS OGSÅ

Kirby’s Adventure Wii

Når Nintendo designer spil, er det med en frydefuldt legende tilgang, og det gennemsyrer hele dette veldrejede børnespil, hvor den lyserøde bold Kirby er hovedpersonen. Genialiteten ligger i den befriende mangel på hårde udfordringer, den åbne invitation til udforskning af en stor spilverden, og at Kirby konstant skifter ham til både kriger, skjult stenblok og potent troldmand. Variationen og fantasien suser på frihjul her, så afgjort et af de bedste børnespil – foruden ’Kirby’s Epic Yarn’ – til Wii til dato.

Just Dance 4

(også til PlayStation 3 og Xbox 360)

Dansespillene ’Just Dance’ kan let ligne sjælløse samlebåndsspil, men denne fjerde udgave er overraskende både frækkere, bedre og mere smagfuld end sine forgængere. Nok kan man ærgre sig over, at mange af de gode multiplayermuligheder er strøget, men gengæld står et mere fokuseret dansespil tilbage, der i sit eminente musikvalg bygger bro mellem generationer. For her kan danses til et velvalgt miksbånd fra PSY’s virale hit ’Gangman Style’ og Jepsens ’Call Me Maybe’ til svedige 80’er hits fra Rick Astleys ’Never Gonna Give You Up’ til Barry Whites ’You’re the First, the Last, My Everything’.

The Legend of Zelda: Skyward Sword

Det seneste Zelda-eventyr er ikke kun et massivt epos. Det er også sublimt varieret, udnytter teknikken bag Nintendo Wii til det yderste og er bristefærdigt af opfindsomhed i hver eneste gåde. Som helten Link skal der flyves, løbes, springes og kæmpes, og det er årets bedste Wii-spil, hvor både reaktioner, hjerneceller og eventyrlysten udfordres til fulde.

Sidste års anbefalinger:

’The Legend of Zelda: Skyward Sword’, ’Just Dance 3’, Lego: ’Pirates of the Caribean, Xenoblade Chronicles’


Læs mere:

Annonce

Annonce

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Vi holder sommerferie men...
  Vi holder sommerferie men...

  Henter…
 • Margethe Vestager taler til EU's kokurrencekommission, februar 2019. Photo by Aris Oikonomou / AFP.

  Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Statsministerens rådgiver på ny magtfuld post - et demokratisk problem?
  Hør podcast: Statsministerens rådgiver på ny magtfuld post - et demokratisk problem?

  Henter…

  Dagens politiske special kigger på magtfordeling og nye poster i politik, både i Bruxelles og Danmark. EU har fået nye topchefer, og herhjemme har Mette Frederiksen tildelt sin særlige rådgiver, Martin Rossen, en magtfuld position i Statsministeriet. Er det et demokratisk problem?

 • Campingpladsen på årets Roskilde Festival er åbnet og deltagerne fester mellem teltene indtil pladsen åbner onsdag.

  Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Roskilde: Det sidste frirum for præstationskulturens børn
  Hør podcast: Roskilde: Det sidste frirum for præstationskulturens børn

  Henter…

  Campingområdet på Roskilde Festival er et parallelsamfund - en by af luftmadrasser, øldåser og efterladte lattergaspatroner. En stærk kontrast til de unges strukturerede hverdag. Men hvordan føles friheden? Og hvordan er det lige med kærligheden, når intet er, som det plejer?

Forsiden