Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Assasin's Creed 3 er et af de actionspil der har høstet mest ros i år.
Foto: PR-foto

Assasin's Creed 3 er et af de actionspil der har høstet mest ros i år.

Guides
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Spil til Windows

Guides
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Assassin’s Creed III

(Windows, PlayStation 3, Xbox 360) Det mest bombastisk ambitiøse spil i serien af ’Assassin’s Creed’-spil om lejemordere, tidsrejser og kontrafaktisk historiefortælling byder op til stramt koreograferet popcorns-action, hvor bulder og brag følger den amerikanske revolution til dørs. Slående smukke vistaer, sneklædte landskaber og berusende følelse af handlefrihed gør dette til årets sprødeste actionspil. LÆS OGSÅ

Diablo III (fungerer også til Mac)

Klik ondskab til døde, indsaml større og bedre udstyr, og nyd rutsjebaneturen hele vejen. Med sit eminente spildesign og lækre præsentation er det nemt at elske ’Diablo III’, på trods af at det er en åbenlys virtuel trædemølle, hvor man aldrig bliver god nok. Men det har altid været kernen i og fascinationen bag spilserien, hvor dette tredje kapitel perfektionerer opskriften.

LÆS OGSÅ

Torchlight II

Som en tung modvægt til ’Diablo III’ tager ’Torchlight II’ en både lettere og mere tegneserie-stylet tilgang til rollespillene, men rummer også friskere ideer og generelt større kækhed over hele linjen. Kampene føles smukt orkestreret, indsamlingen af udstyr og våben er konstant berusende, og finessen med, at man altid har følgeskab af sit eget ’kæledyr’, gør, at spillet adskiller sig radikalt nok fra forlægget på tilpas mange punkter til at føles originalt og særegent.

LÆS OGSÅ

Mass Effect 3

(også udkommet til Xbox 360 og PlayStation 3)

På trods af en vaklende afslutning, der sendte både vrede fans og stressede spiludviklere på overarbejde, byder denne sidste del i rum-odysseen og rollespillet ’Mass Effect’ på intense kampe og skarpe konversationer for at redde universet som kommandør Shepard. Trumferne hives hjem i spillets figurgalleri, historier og illusionen om mange veje gennem strabadserne, men vigtigst i kraft af en uforlignelig stemning, der surrer spilleren fast til skærmen.

Spec Ops: The Line

(også udkommet til Xbox 360 og PlayStation 3)

Et skydespil med moral og hjerte? Det er ’Spec Ops’ et sjældent eksempel på, da det viser bagsiden af den i grunden dyriske menneskelige natur, og hvad der sker, når samfundets tynde rammer ramler ned i ørkensandet. For hvilke andre actionspil stiller dig i dilemmaer som at skyde enten en civil far, der kæmper for sin families overlevelse, eller den pligtopfyldende soldat, der følger sine ordrer? ’Spec Ops’ er brutalt og blodigt, men derfor mere vedkommende og realistisk end horden af tomhjertede actionspil.

LÆS OGSÅ Sidste års anbefalinger:


’Shogun 2’, ’The Witcher 2’, ’Amnesia’, ’Frozen Synapse'


Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden