Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
'Journey' er et smukt spilbart digt og et af årets bedste spil til Playstation 3.

'Journey' er et smukt spilbart digt og et af årets bedste spil til Playstation 3.

Guides
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Spil til PlayStation 3

Guides
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Rayman Origins

(også udkommet til Xbox 360, Wii, Nintendo 3DS)

I en original og svært charmerende streg strutter ’Rayman Origins’ af så meget selvtillid og overskud, at man må overgive sig til et – trods alt – platformspil fra kendte skuffer. Men når spilleglæden – særligt hvis man dyster flere sammen – er så ægte, så gør det intet, og en stor cadeau til et spil, der tør satse på personlighed i en tid, hvor alt for mange spil er klichéfulde kloner.

LÆS OGSÅ

Journey

(kun online køb via PlayStation Store)

’Journey’ er en mystisk, bevidst uforklarligog skærende smuk fabel om ensomhed, tillid til fremmede og døden efter livet. Ganske vist er det snarere et spilbart digt om en episk rejse fra den golde ørken til det frodige bjerg. Men titler betyder mindre i denne helt igennem slående spiloplevelse, som i både visioner, ambitioner og udtryk trumfer de fleste andre spil på markedet i dag.

Okami HD

(kun online køb via PlayStation Store)


Giv denne HD-genudgivelse af ’Okami’ en halv time, og så er du tjekket ind i den boble af endeløs tidløshed, som kun de bedste historier forærer én. Hele den visuelle stil er snittet efter japansk blækkalligrafi, og i spillet er penslen logisk nok det mest potente våben, da man tegner på skærmen for at forcere fjenderne som en guddommelig ulv. Lyder det skørt? Det er alle timerne værd.


Wonderbook: Book of Spells

(kræver PlayStation Eye og PlayStation Move)

Første udspil i de digitale ’Wonderbook’-bøger, der med J.K. Rowlings interaktive ’Book of Spells’ remikser bog og spil, har magisk børnetække og rammer sin målgruppe med bravur. Som voksen kan man savne flere udfordringer og bedre gåder, men for unge Potter-fans er det fortryllende tech-magi at se en bog blive tryllet til live, mens de selv svinger tryllestaven foran fladskærmen.


Catherine

(også udkommet til Xbox 360)

Spil vover sjældent at fokusere på noget så socialrealistisk som parforhold, børn og kærlighed, men ’Catherine’ er et af de kækkeste bud hidtil set. Som den kriseramte Vincent er man kastebold mellem de to vidt forskellige kvinder Catherine og Katherine, der symboliserer hhv. den egoistiske vilde elskov og den sikre børneelskende trofaste kone. Et moralsk udfordrende spil, der også bruger sin spilmekanik som budbringer af budskaber, man ikke normalt tør se i spilmediet.

Sidste års anbefalinger:

’ICO & Shadow of the Colossus Collection’, ’Dark Souls’, ’Infamous 2’, ’Dead Space 2’, ’Uncharted 3’


Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden