0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Gaveguide: Årtes bedste kogebøger til under træet

Vi gengiver her forkortede udgaver af de bedste kogebogsanmeldelser fra 2013.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Miriam Dalsgaard
Foto: Miriam Dalsgaard

Madglæde. Trine Hahnemann kokkerer i køkkenet.

Guides
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Guides
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Ideen bag Thomas Hermans seneste kogebog er lige så enkelt tænkt, som den er vellykket udført. I de 16 år, han som kok har stået bag et komfur, har han hver dag spist – og i mange tilfælde tilberedt – den mad, de andre kokke og tjenerne fik serveret klokken 16.30, inden aftenrykket.

Opskrifterne i 'Hermans aftensmad' er så hentet blandt de retter, personalet i hans restauranter blev budt på. Og hvilken mad. Ikke, som mange måske tror, østers, kaviar og fransk gåselever. Men gode gedigne, nærende og billige retter, der tilmed er lette at gå til, fordi det som regel er yngsteeleven, der tilbereder personalemaden.

Bliv en del af fællesskabet på Politiken

Det koster kun 1 kr., og de hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Prøv nu

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce