0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Test af rødkål: Dommeren spyttede den dårligste ud igen

Rødkål syltet med sukker og eddike er fast følgesvend i julen – både juleaften og til julefrokosten. Den sursøde kål er perfekt til at bryde fedmen fra and, flæsk og frikadeller, men det er ikke ligegyldigt, hvilken slags kål man serverer. Der er nemlig stor forskel på både smag og kvalitet i færdiglavet rødkål, viser Politikens test.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Mikkel Bækgaard
Foto: Mikkel Bækgaard

Rødkålen, der klarede sig bedst i Politikens test, dufter af kål, den dårligste blev spyttet ud igen.